Aster Menu

Microsoft Copilot Training | Jouw Interactieve Assistent

Ben je klaar om jouw werkdag te transformeren met de kracht van geavanceerde AI? Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met Microsoft Copilot, deze training is ontworpen om je volledig op de hoogte te brengen van alle mogelijkheden en voordelen die deze innovatieve tool te bieden heeft.

Waarom Microsoft Copilot

Microsoft Copilot is jouw slimme assistent die diep integreert met de Microsoft 365 apps die je dagelijks gebruikt. Stel je voor dat je e-mails kunt beheren, je agenda kunt bijwerken en data-analyse kunt uitvoeren zonder moeite. In Word helpt Copilot je met tekstaanvullingen en herformuleringen, terwijl het in Excel proactief formules voorstelt op basis van jouw data. In Outlook plant Copilot afspraken en herinnert je aan belangrijke deadlines.

Copilot leert van jouw werkpatronen en biedt steeds betere suggesties, waardoor je efficiënter werkt. Copilot leert van jouw werkpatronen en biedt steeds betere suggesties, waardoor je efficiënter werkt. Het stelt je in staat om sneller en slimmer te werken door routinetaken te automatiseren en waardevolle inzichten te bieden precies wanneer je ze nodig hebt. Of je nu werkt aan een belangrijk rapport, een presentatie voorbereidt, of je team coördineert, Copilot staat altijd klaar om je te ondersteunen en je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Wat je zult leren

Tijdens deze training krijg je diepgaande kennis en praktische vaardigheden om optimaal gebruik te maken van Microsoft Copilot:

  • Inleiding en kennismaking: Ontdek de basis en maak kennis met de kracht van Microsoft Copilot.
  • Copilot versus andere AI-tools: Begrijp waarom Copilot de beste keuze is in vergelijking met andere AI-tools.
  • De processen achter Copilot: Leer hoe Copilot werkt en wat het zo krachtig maakt.
  • Privacy en gegevensbescherming: Ontvang best practices om privacy te waarborgen en gegevens te beschermen.
  • Krachtige integraties: Verken de integraties met Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote en de Copilot chat.
  • De Copilot chat: Het gebruik van Copilot binnen Edge, Windows, en de mobiele app.
  • Copilot & Microsoft 365 apps: Verken de mogelijkheden binnen Forms, Loop, Whiteboard, Power Automate en Power Apps.

Deze training biedt je essentiële inzichten en praktische tips om jouw werkdag te transformeren met Microsoft Copilot. Je leert niet alleen hoe je de tool effectief gebruikt, maar ook hoe je je workflow optimaliseert en je productiviteit verhoogt. Mis deze kans niet om je werkervaring te verbeteren met de kracht van AI!

Ja, ik doe mee!

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor zowel nieuwkomers als ervaren gebruikers. Je leert de basisprincipes en hoe je Microsoft Copilot vanaf het begin optimaal kunt inzetten. Daarnaast behandelen we geavanceerde functies en integraties die je nog efficiënter laten werken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die je werkdag zullen transformeren.

Het resultaat

Na deze training beschik je over uitgebreide kennis van Microsoft Copilot en weet je hoe je deze AI-assistent effectief kunt inzetten in je dagelijkse werk. Je leert tijd te besparen door slimme integraties in de Microsoft 365 apps te gebruiken. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer het deelnemerscertificaat “Microsoft Copilot: jouw interactieve assistent!”.

Inclusief gratis lunch

Tijdens de trainingsdag op ons kantoor zorgen wij voor een heerlijke gratis lunch.

Interactief leren in onze moderne collegezaal

Security Awareness training

Geniet van het gemak en de innovatie in onze collegezaal. Met comfortabele zitplaatsen, geavanceerde technologische voorzieningen en een groot presentatiescherm creëren we de perfecte omgeving voor een effectieve en inspirerende leerervaring.

Ontdek onze Academy

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten