Aster Menu

Microsoft lanceert nieuwe mobiele Office-applicatie

05-03-2020

Onderweg werken wordt nog makkelijker dankzij de nieuwe Office-app die Microsoft in februari heeft gelanceerd. De app vervangt de losse Word-, Excel- en PowerPoint-apps en stelt gebruikers in staat om binnen dezelfde app te werken in de drie programma’s.

Microsoft zet zijn app in de markt als de ‘go-to app voor mobiel werken’. De app is gratis te downloaden voor Android- en iOS-devices. Door het samenvoegen van drie verschillende apps is volgens Microsoft een ‘simpeler maar krachtiger’ tool ontstaan voor werken onderweg. De applicatie kan voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik worden aangewend.

Uniek

Naast samenwerken met collega’s in bestanden en eenvoudige cloud-opslag maakt de app ook handig gebruik van de unieke eigenschappen van een smartphone. Zo is het mogelijk om een foto te maken van een Word- of Excelbestand en die simpel om te vormen tot een bewerkbaar document.

Ook kunnen foto’s vanuit de smartphone direct worden ingeladen in PowerPoint-presentaties, en kunnen papieren documenten en whiteboards omgezet tot digitale afbeeldingen (Office Lens).

Na downloaden van de app kunt u inloggen met een Microsoft-account. Heeft u een Office 365-abonnement, dan krijgt u toegang tot premium-functies binnen de app.

Download de app in de App Store of de Play Store.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten