Aster Menu

Bastion 365: De Ultieme Gids voor Veilig Mailen in Elke Sector

01-09-2023

Het delen van vertrouwelijke gegevens vraagt om uiterste zorgvuldigheid. Of je nu in de zorg, het onderwijs, de financiële sector of een ander veld werkt, het hebben van een veilige en efficiënte mailoplossing is onmisbaar. Gelukkig biedt Bastion 365 hier dé uitkomst. Deze blog duikt dieper in de voordelen en functionaliteiten van Bastion 365 en geeft tips voor het optimaal veilig mailen.

Waarom Veilig Mailen zo Belangrijk is

Voordat we ons verdiepen in Bastion 365, laten we eens kijken waarom veilig mailen zo essentieel is. E-mails bevatten vaak gevoelige informatie, denk aan persoonsgegevens, financiële details of medische informatie. E-mails zijn vaak doelwitten voor cybercriminelen, en een onbeschermde e-mail kan zowel persoonlijke als zakelijke schade aanrichten. Daarom is er een groeiende behoefte aan oplossingen zoals Bastion 365, die normen zoals NTA 7516 hanteren om de veiligheid van onze communicatie te waarborgen.

Wat is Bastion 365?

Bastion 365 is een oplossing ontworpen om naadloos samen te werken met Microsoft 365, waardoor het mogelijk wordt om veilig te mailen en vertrouwelijke gegevens te delen via Outlook, volgens de strikte NTA 7516-norm. Hoewel de NTA 7516-norm specifiek is ingesteld voor de zorgsector, is de bescherming die het biedt universeel toepasbaar en cruciaal voor elke branche.

Hoe Bastion 365 Veilig Mailen Mogelijk Maakt

  • Eenvoudige Integratie: Bastion 365 kan moeiteloos worden gekoppeld aan de Microsoft 365 mailserver, wat betekent dat er geen tijdrovende setups of ingewikkelde installaties nodig zijn.
  • Automatische Filtering en Beveiliging: E-mails met gevoelige informatie worden automatisch herkend en veilig verzonden via Bastion 365’s beveiligde verbinding. Dit minimaliseert menselijke fouten en zorgt voor een extra beveiligingslaag.
  • Plug & Play: Zodra je het hebt ingesteld, werkt het naadloos met je Microsoft 365 mailserver.
  • Altijd en Overal: Of je nu op je desktop of mobiel bent, Bastion 365 zorgt ervoor dat je veilig kunt mailen.

En Niet-Gecertificeerde Mailsystemen?

Geen zorgen! Als je naar een niet-gecertificeerd domein mailt, plaatst Bastion 365 het bericht in een beveiligde omgeving. De ontvanger krijgt vervolgens een toegangscode via sms, wat zorgt voor een extra beveiligingslaag.

Geen Extra Kosten voor Bastion 365

Bastion 365 is niet alleen functioneel maar ook kostenefficiënt. Als een SaaS-oplossing hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Er zijn geen extra uitgaven voor hardware of software-updates. Je betaalt een vast bedrag per mailbox, wat duidelijkheid en eenvoud biedt.

Zet de Stap naar Veilig Mailen met Bastion 365

Veilig mailen is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Met tools zoals Bastion 365 kun je met vertrouwen communiceren, wetende dat jouw gegevens beschermd zijn. Of je nu persoonlijke gegevens deelt, bedrijfsstrategieën bespreekt of documenten verzendt, Bastion 365 biedt je de veiligheid die je verdient. Klaar om de veiligheid van je e-mailcommunicatie naar een hoger niveau te tillen? Probeer Bastion 365 vandaag nog en ervaar het verschil.

Lees ook:

Cybersecurity: dé next steps voor jouw organisatie

Cybercrime is een toenemende dreiging voor organisaties van alle groottes en industrieën. Volgens het accountantskantoor Deloitte lijdt de Nederlandse economie…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten