Aster Menu

Microsoft Training: Online werken met Microsoft 365

Microsoft 365 staat vaak centraal in het efficiënt functioneren van organisaties. Het biedt een verzameling tools die, mits correct ingezet, de manier waarop we werken kunnen transformeren. Maar heb je je ooit afgevraagd of je echt alle mogelijkheden benut die Microsoft 365 te bieden heeft?

Microsoft training

Ontdek de kracht van Microsoft 365

Microsoft 365 onthult een veelzijdige suite van tools ontworpen om zowel samenwerking als productiviteit binnen organisaties te versterken. Centraal in deze toolset staan OneDrive en SharePoint, twee onmisbare platforms die de kern vormen van bestandsbeheer en teamcollaboratie binnen Microsoft 365.

Tijdens onze Microsoft training verkennen we de mogelijkheden van efficiënt digitaal werken, met bijzondere aandacht voor de kracht en flexibiliteit van SharePoint en OneDrive. Je zult leren hoe je deze essentiële tools niet alleen gebruikt voor effectief documentbeheer en ondersteuning van samenwerking, maar ook hoe ze je dagelijkse werkzaamheden kunnen vereenvoudigen en verrijken. Of je nu je documenten beter wilt structureren, soepeler met collega’s wilt samenwerken of simpelweg efficiënter wilt werken, onze interactieve training is ontworpen om je digitale vaardigheden te versterken.

Wat je zult leren

Deze interactieve Microsoft training is zorgvuldig samengesteld om deelnemers een diepgaand begrip en praktische kennis te bieden in het werken met de cloud en Microsoft 365. Door zowel theoretische kennis als praktijkvoorbeelden te combineren, leer je:

 • Werken in de Cloud: Maak kennis met cloudcomputing als de basis voor flexibel en toegankelijk werken, waardoor samenwerking en dataopslag naadloos verlopen, ongeacht de locatie.
 • Kennismaking met Microsoft 365: Leer wat Microsoft 365 is en hoe het diverse tools biedt voor effectieve samenwerking en communicatie binnen teams en organisaties.
 • OneDrive: Verkrijg inzicht in de werking van OneDrive. Je leert hoe je deze dienst kunt gebruiken voor het opslaan, delen en beheren van bestanden.
 • SharePoint: Duik in de wereld van SharePoint en ontdek hoe het samenwerken aan projecten en documentbeheer transformeert.
 • Bestandsbeheer: Leer de beste praktijken voor het delen, samenwerken in, en beheren van bestanden om de productiviteit en efficiëntie te maximaliseren.
 • Veiligheid: Versterk je kennis over het veilig werken binnen deze online omgevingen, met aandacht voor het beschermen van gegevens en het voorkomen van ongeautoriseerde toegang.

Jouw resultaat

Na het voltooien van onze Microsoft 365 training bij Aster Academy, zul je uitgerust zijn met een grondige kennis van en praktische vaardigheden in het gebruik van Microsoft 365 applicaties. Je leert:

 • Efficiënter gebruik te maken van SharePoint en OneDrive voor veilig documentbeheer en -samenwerking.
 • Praktische vaardigheden te ontwikkelen voor samenwerking binnen Microsoft 365, met een focus op het verbeteren van communicatie en kennisdeling.

Na deelname ontvang je het officiële Aster Academy deelnemerscertificaat “Online werken met Microsoft 365”.

Voor wie is deze training?

Deze training biedt waardevolle inzichten voor zowel beginners als gevorderden in Microsoft 365. Heb je onlangs de overstap gemaakt naar de online omgeving van Microsoft 365? Dan biedt deze training onmisbare kennis en vaardigheden om direct van start te gaan. Voor degenen die al vertrouwd zijn met Microsoft 365, is het een uitgelezen kans om je expertise te verrijken en nieuwe manieren te ontdekken om het volledige potentieel van Microsoft 365 te benutten en je werkprocessen te optimaliseren.

Ontmoet jouw trainer: Ingrid de Bont

Microsoft trainingIngrid zit al lang in de IT en heeft onze klanten jarenlang begeleid door belangrijke veranderingsprocessen. Haar passie voor het helpen van anderen en het delen van kennis leidde tot de oprichting van Aster Academy. Met talloze informatieve Microsoft 365 video’s en interactieve trainingen staat Ingrid bekend om haar helderheid, professionaliteit, en vooral, het creëren van een inspirerende en prettige leeromgeving.

Wat maakt onze training uniek?

Bij Aster Academy staan ervaren trainers klaar om je te begeleiden in onze professioneel uitgeruste trainingsruimte. Onze aanpak is gericht op het bieden van praktische kennis die direct toepasbaar is in je werk. Bovendien wordt een gratis lunch verzorgd op onze trainingsdag, waardoor je een leerzame en aangename ervaring tegemoet gaat!

Schrijf je in!

Verbeter je online werkvaardigheden met onze Microsoft 365 training. Schrijf je nu in en zet de stap naar meer efficiëntie en productiviteit in je werkzaamheden met Microsoft 365.

Aanmelden

Collegezaal: Geoptimaliseerd voor collaboratief Leren

Security Awareness training

Onze collegezaal biedt een professionele en comfortabele leeromgeving, ontworpen om interactiviteit en diepgaande discussies te stimuleren.

  • High-tech apparatuur
  • Comfortabele zitplaatsen
  • Interactief leren

Ontdek onze Academy

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten