Aster Menu

Microsoft wijzigt naam Lync in Skype for Business

22-12-2014

In de eerste helft van 2015 wordt de naam van Lync verandert in Skype for Business. In Skype for Business blijven de mogelijkheden van Lync behouden. Wel worden er nieuwe features toegevoegd, waaronder de uitbreiding mogelijkheden van videogesprekken.

Het idee is om de krachten van Skype en Lync te bundelen. Hiermee wilt Microsoft garant staan voor meer gebruiksgemak.

Wat verandert er nu precies?

Er zullen geen grote veranderingen zijn. De handelsnaam en de mogelijkheid om met Skype for Business videogesprekken te voeren met gewone Skype gebruikers zijn de grootste veranderingen. Daarnaast wordt het design van Skype toegepast. Skype-iconen, waarmee gebruikers gesprekken kunnen openen, sluiten of bijvoorbeeld video’s kunnen toevoegen, wordt geïntegreerd in Skype.

Voor de overgang naar Skype is geen nieuwe hardware nodig. U als gebruiker met Lync Server 2013 hoeft alleen een software-update te installeren. De update voor Office 365 gebruikers naar Skype for Business zal geheel automatisch gaan. Bij deze update zullen al uw instellingen en contacten behouden blijven.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten