Aster Menu

Printer actie bij Aster

02-02-2015

Aster heeft vanaf 1 februari een interessante actie. Heeft u  een goede (thuis) printer nodig? Dan is deze actie iets voor u!

Koopt u in de periode van 1 februari t/m 31 maart 2015 bij Aster een nieuwe Epson printer en tegelijkertijd een multipack-inkt, dan krijgt u tot € 60,- retour*.

Voor prijzen van de printers klik hier. Wilt u verdere informatie, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via e-mail, sales@asterict.nl.

 

Deze actie is alleen van toepassing voor de volgende printers:

epson

 

*Voorwaarden en procedure:

  • Dien uw aanvraag in door naar www.epson.nl/doublecash te gaan, het aanvraagformulier in te vullen en dit met uw aankoopbewijs online in te dienen.
  • Wanneer uw aanvraag is geregistreerd, ontvangt u uw cashback binnen dertig (30) dagen. Per gekocht product kan slechts één cashback-aanvraag worden ingediend. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Epson.
  • Epson accepteert alleen volledig ingevulde aanvraagformulieren die binnen dertig (30) dagen na de aankoopdatum zijn ontvangen. Op het bewijs van aanschaf moet de volgende informatie duidelijk worden vermeld: datum van aanschaf, naam van het aangeschafte Epson-product en de aanschafprijs.
  • Het cashback-bedrag op printers en inkt wordt alleen terugbetaald als op het bewijs van aanschaf de in aanmerking komende printer en multipack-inkt tegelijkertijd zijn aangeschaft als twee afzonderlijke onderdelen. Gebundelde printer- en inktpakketten zijn uitgesloten.
  • Indien de geldteruggave een belastbaar voordeel vormt, ligt de belastingplicht geheel bij de ontvanger.
  • Als u het Epson-product retourneert, om welke reden dan ook, hebt u geen recht meer op de geldteruggave en/of dient u eventueel uitbetaalde bedragen weer terug te betalen.
  • Deze actie geldt alleen voor personen die achttien (18) jaar of ouder zijn en alleen voor aankopen in Nederland en is beperkt tot maximaal 1 aanvraag per persoon/huishouden.
  • Aster kan geen aanvraag namens u (de klant) indienen.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten