Aster Menu

Replicated Virtual Machines

Stabiliteit & Continuïteit voor jouw bedrijf

Virtual Machines

Bij Aster begrijpen we dat een veilige, betrouwbare en schaalbare IT-infrastructuur cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom introduceren we Replicated Virtual Machines, een geavanceerde dienst die de stabiliteit en continuïteit van jouw bedrijf waarborgt en optimaliseert. Deze oplossing biedt betere prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit, zodat jij je met een gerust hart kunt richten op je kernactiviteiten.

Wat zijn Replicated Virtual Machines?

Replicated Virtual Machines vormen een extra beveiligingslaag bovenop onze Standard Virtual Machines en maken gebruik van geavanceerde replicatietechnologie. Ze zorgen voor een hogere beschikbaarheid en bescherming tegen onverwachte downtime. Met Replicated Virtual Machines maken we elke twee uur een replica van jouw virtual machine tussen 8 uur ’s ochtends en 6 uur ’s avonds, 7 dagen per week. Als er iets fout gaat, kun je snel overschakelen naar de gerepliceerde versie en blijft de impact op je bedrijfsvoering zo klein mogelijk.

Voordelen van Replicated Virtual Machines

1.       Betere Betrouwbaarheid: Dankzij ons geavanceerde replicatiesysteem verklein je het risico op gegevensverlies en downtime aanzienlijk.

2.       Snellere Disaster Recovery: Ons systeem maakt het mogelijk om in geval van calamiteiten snel over te schakelen naar de meest recente replica, waardoor je bedrijf zo min mogelijk verstoord wordt.

3.       Schaalbaarheid en Flexibiliteit: Onze Replicated Virtual Machines groeien mee met jouw bedrijf. Je kunt eenvoudig extra resources toevoegen of verwijderen om aan je veranderende behoeften te voldoen.

4.       Ongeremde focus: Wetende dat je IT-infrastructuur in goede handen is, kun je concentreren op het uitbreiden en verbeteren van je bedrijf.

Proactieve monitoring en ondersteuning

Bij Aster zetten we ons in voor de kwaliteit van onze diensten. Ons team van experts monitort proactief de prestaties van jouw Replicated Virtual Machines en biedt snelle en effectieve ondersteuning bij eventuele problemen.

Plan nu jouw gesprek in

Ben je benieuwd hoe Replicated Virtual Machines jouw bedrijf verder kunnen helpen en wil je graag persoonlijk advies? Maak dan gebruik van onze handige boekingstool om een gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper ingaan op jouw specifieke behoeften en samen de beste oplossing vinden voor jouw bedrijf.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten