Aster Menu

Samenwerking Aster en Experts Live TV

12-11-2018

ALPHEN AAN DEN RIJN – IT-specialist Aster uit Alphen aan den Rijn gaat een samenwerking aan met het toonaangevende platform Experts Live. De stichting, die jaarlijks een grootschalig event organiseert rondom Microsoft-oplossingen, vestigt zich in het pand van Aster aan de Henry Dunantweg in Alphen met haar TV studio.

De kennisevenementen van Experts Live trekken elk jaar ruim duizend bezoekers uit de Nederlandse IT-wereld. Daarmee is Experts Live het grootste onafhankelijke Microsoftplatform uit de Benelux. Ook ontwikkelt het zich snel internationaal; in 2019 houdt Experts Live wederom een evenement in de VS (Austin, Texas).

Trots

Met ingang van 1 januari 2019 vestigt Experts Live zich aan de Henry Dunantweg, in het pand van het Alphense ICT-bedrijf Aster. Dit kantoor zal dienstdoen als opnamestudio voor de online producties onder het label van Experts Live TV. Eén van de bestuurdersleden van het platform is Alphenaar en Microsoft MVP Bert Wolters.

“Wij zijn er trots op dat ons pand straks onderdak biedt aan een innovatieve en ambitieuze organisatie als Experts Live”, zegt Richard Vermeer, algemeen directeur van Aster. “Experts Live heeft een groeiende, internationale fanbase. Als supporter van het platform en leverancier van Microsoft-oplossingen vormt Aster een natuurlijk ‘home’ voor Experts Live TV.”

Visie

“In Aster hebben wij een betrouwbare partner gevonden”, zegt Bert Wolters, voorzitter van Stichting Experts Live. “En niet alleen wat betreft professionele huisvestiging. Ook onze visie op Microsoft-oplossingen en de toekomst van ICT komt overeen. We profiteren van elkaars kennis en kwaliteiten.”

Naast live ontmoetingen door middel van evenementen zet Experts Live zich via het label Experts Live TV ook in op online kennisdeling. Via de productie van video’s en webinars hoopt de organisatie ook online de community te bereiken. Aster en Experts Live zien mogelijkheden voor een partnership voor een van de evenementen van het platform.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten