Aster Menu

Koppeling tussen StudyAssist en Magister

13-12-2019

StudyAssist, het leerlingvolgsysteem voor huiswerkbegeleiders, heeft sinds deze week een AVG-proof koppeling met Magister, het veelgebruikte softwarepakket van scholen. StudyAssist is eigendom van de Aster Groep.

Leraren door heel Nederland gebruiken Magister voor het inplannen van toetsen, het opgeven van huiswerk en het vermelden van behaalde cijfers. Geautoriseerde medewerkers van scholen kunnen externe partijen gecontroleerd toegang geven tot deze gegevens.

Nu is deze koppeling ook beschikbaar voor StudyAssist. Huiswerkbegeleiders hebben op deze manier beter zicht op de werkzaamheden en vorderingen van leerlingen.

AVG-proof

De koppeling voldoet aan de richtlijnen van de Europese privacywetgeving AVG. Dit betekent dat gebruikers er zeker van kunnen zijn dat er niet ongeautoriseerd (persoons)gegevens worden gedeeld.

Bent u huiswerkbegeleider en wilt u gebruikmaken van deze koppeling? Dien dan een verzoek in bij de scholen van uw leerlingen. Supervisors kunnen via het beheerportaal van Magister toegang verlenen aan geaccrediteerde partijen, waaronder StudyAssist. Gebruikers van StudyAssist hebben hiervoor per mail een handleiding ontvangen.

Heeft u vragen over deze nieuwe mogelijkheid, neem dan contact op met Eefje van der Zwet via 0172-722333.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten