Aster Menu

Tech-as-a-Service: lease hardware bij Aster

02-07-2020

Het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur kost organisaties op jaarbasis veel tijd en geld. Met Tech-as-a-Service bent u verlost van grote investeringen. U stapt over op een leasemodel voor hardware, waarbij u altijd beschikt over de nieuwste apparatuur.

Tech-as-a-Service (TaaS) wint in het bedrijfsleven snel aan populariteit. Bedrijven die gebruikmaken van TaaS kopen niet langer zelf nieuwe hardware, maar leasen deze bij De Lage Landen. De IT-partner is verantwoordelijk voor service en onderhoud.

Vast bedrag per maand

De ‘abonnementsvorm’ stelt organisaties in staat te werken met eersteklas hardware en maakt een einde aan grootschalige IT-investeringen. In plaats daarvan betalen organisaties een vast bedrag per maand.

Optimaliseer uw documentbeheer
Optimaliseer uw documentbeheer Download nu gratis
Optimaliseer uw documentbeheer
Optimaliseer uw documentbeheer
In deze download leest u hoe uw organisatie efficiënter en productiever wordt door uw documentbeheer te optimaliseren.
  • Uw voor- en achternaam
  • Vul hier uw mailadres in

Daarmee optimaliseert TaaS de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de IT-infrastructuur en kunnen ondernemers zich focussen op hun core business.

Altijd de nieuwste hardware

Met TaaS wordt hardware elke drie tot vier jaar vervangen. Dit betekent dat de organisatie geen zak geld meer achter de hand hoeft te hebben voor de investering. Zelfs als er minder liquide middelen voorhanden zijn, hebben gebruikers de beschikking over de nieuwste apparatuur.

Aster biedt Tech-as-a-Service aan in samenwerking met partner Techdata. Heeft u interesse, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

Meer mogelijkheden dankzij nieuwe infrastructuur

Met ingang van 1 januari 2020 stapt Aster over op een nieuwe infrastructuur voor VPS-hosting (Virtual Machines). Wij vervangen onze…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten