Aster Menu

Terugroep- /vervangactie netsnoer HP AC Adapter

07-09-2014

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP wereldwijd een terugroep- en vervangingsprogramma geïnitieerd voor een specifiek netsnoer dat gebruikt wordt bij een AC adapter die tussen september 2010 en juni 2012 zijn meegeleverd met HP en Compaq notebooks en mini notebooks. De betreffende kabel en adapter zijn tevens meegeleverd met verschillende accessoires zoals docking- stations.

Als u vermoedt dat u mogelijk in deze periode in het bezit bent gekomen van een HP/Compaq apparaat waar dit netsnoer gebruikt wordt, raden wij u met klem aan om te controleren of u mogelijk in het bezit bent van een snoer welk onderdeel uitmaakt van deze terugroep actie. Deze snoeren kunnen namelijk brandgevaar opleveren!

Als uw snoer de in de afbeelding aangegeven LS-15 markering heeft, kunt u via deze link vaststellen of het snoer teruggenomen dient te worden of niet: http://www.hp.com/support/PowerCordReplacement

Mocht uw snoer teruggenomen moeten worden, zult u kosteloos een nieuw snoer verstrekt krijgen van HP.

 

Netsnoer

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten