Aster Menu

Waarom managed online back-up

23-03-2015

De meeste bedrijven hebben het voornaamste deel van hun bedrijfsadministratie zoals de boekhouding en correspondentie, digitaal. Stel u raakt dit kwijt…. Kunt u dan direct weer verder waar u gebleven was?

Data is een van de belangrijkste bezittingen van een onderneming. Het verlies van digitale gegevens zet uw bedrijfsvoering stil of in ieder geval een paar dagen terug in de tijd. Managed online back-up zorgt voor een betrouwbare back-up om te voorkomen dat u deze data verliest.

Data is kwetsbaar en ook u kunt het kwijtraken op verschillende manieren, virussen, diefstal, brand- en/of waterschade of door menselijk toedoen. Data verlies kan grote consequenties hebben voor een bedrijf.

Er zijn diverse manieren om een back-up te maken, zoals tape back-up, maar dit kost veel tijd, en kan worden vergeten. En er is gebleken dat het herstellen van een tape back-up niet altijd lukt. Met managed online back-up heeft u deze zorgen niet.

Managed online back-up.

Met managed online back-up laat u automatisch een back-up maken van alle gewenste bestanden. De back-up software verstuurt uw opgeslagen bedrijfsgegevens veilig en versleuteld via internet naar het beveiligde datacenter van Aster.

Met managed online back-up heeft u altijd:

  • Tijdsbesparing
  • Actuele back-ups
  • De juiste back-up software
  • Automatische back-ups op vaste tijden
  • Toegang tot back-ups
  • Geen verstoring van bedrijfsprocessen

Online backup

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten