Aster Menu

Schrijf je in voor onze Office 365 instructievideo’s

14-02-2022

Office 365 instructievideo’s krijgen een permanente plek in onze dienstverlening. In deze korte filmpjes deelt Ingrid de Bont wekelijks handige tips en tricks om effectiever te werken met Office 365-applicaties als Outlook, Teams en SharePoint.

Sinds de start van de pilot in maart 2021 heeft Ingrid bijna vijftig video’s gepubliceerd. Deze staan in de Yammer-omgeving van de Aster Academy, waar leden van de community de video’s kunnen bekijken.

Onderwerpen variëren van het bewaren van belangrijke berichten en handige sneltoetsen, tot het interactiever maken van vergaderingen en sneller toegang krijgen tot veelgebruikte bestanden.

Permanente plek in dienstverlening

Vanwege de positieve reacties krijgen de instructievideo’s een permanente plek in onze dienstverlening. Iedereen die dat wil, kan zich aanmelden via het formulier onderaan. Op Yammer kunnen kijkers ook vragen stellen, feedback geven en met elkaar in gesprek.

Deelnemers beschrijven de video’s als ‘leerzaam’, ‘duidelijk’ en ‘laagdrempelig’. “In een paar minuutjes per video krijg je een goed beeld van functionaliteiten die we nu nauwelijks gebruiken”, zegt een deelnemer.

Doe ook mee!

Verbeter je Office 365-vaardigheden. Na inschrijving krijg je toegang tot de Yammer-omgeving. Als deelnemer kun je ook alle eerder gepubliceerde video’s bekijken. De kosten van deze dienstverlening neemt Aster voor zijn rekening.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten