Aster Menu

Werken zonder zorgen, in de Cloud.

04-03-2015

Tegenwoordig kunt u er niet meer omheen. Werken in de Cloud. Maar wat is de Cloud nou eigenlijk, en waarom zou u willen overstappen? In dit artikel komt u meer over de Cloud te weten en wat de Cloud voor u kan betekenen.

In de Cloud werken is simpel gezegd de online opslag van gegevens, software en bestanden waar je altijd op aanvraag toegang tot hebt. Deze opslagruimte bevindt zich in de zogenaamde ‘Cloud’, letterlijk vertaald een wolk. Deze term wordt gebruikt omdat de plek waar je bestanden en gegevens staan niet zichtbaar/tastbaar is. Met werken in de Cloud kunt u veel geld besparen, maar buiten dat, biedt het u ook vele andere voordelen.

Geen dure investeringen
Wanneer u in de Cloud werkt, zijn dure investeringen niet meer nodig. De server van tienduizend euro hoeft bijvoorbeeld niet meer aangeschaft te worden, en de opslagcapaciteit uitbreiden kan ook vele malen goedkoper! Om in de Cloud te werken betaald u per maand. Uw heeft geen enorme kosten meer, want uw kostenpost is voorspelbaar. Werken in de Cloud is kostenbesparend!

Flexibel
Het werken is ook heel flexibel. De capaciteit kan heel makkelijk worden afgestemd op uw behoefte. Bij nieuwe werknemers is een gebruiker snel toegevoegd, maar ook andersom. Capaciteit is ook gemakkelijk toe te voegen.

Overal toegang
U kunt uw data en applicaties overal bereiken, wanneer het u uitkomt. Zo kunt u ook flexibel zijn. Werken in de Cloud is plaats, tijd- en apparaat onafhankelijk.

Minder onderhoud
Hardwarematig onderhoud  is niet meer nodig. De gemoeide risico’s hierin zijn ook voor Aster. Hierdoor houdt uw personeel meer tijd over voor de werkzaamheden.

Veilig
Bij data en software staan opgeslagen in onze zwaar beveiligde datacenters die door onze professionals beheerd worden. Bij het kwijtraken van een laptop bent u uw gegevens niet kwijt, want deze staan in de Cloud opgeslagen. Het datacenter beschikt over de volgende certificaten:

  • Certificaat ISO 27001 (  beveiligingsmanagement )
  • Certificaat ISO 9001 ( kwaliteitsmanagement )
  • Certificaat ISO 14001 ( milieumanagement )
  • Certificaat OHSAS 18001 ( arbomanagement )
  • Certificaat PCI DSS ( creditcard beveiliging )

Kortom: de Cloud geeft u nieuwe kansen. Vele bedrijven gingen u voor!

Heeft u vragen, of wilt u graag in de Cloud werken met uw organisatie? Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales via sales@asterict.nl, of door te bellen naar 0172 – 722 333 (optie 2). Wij helpen u graag verder!

 

werken-in-de-cloud

 

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten