Aster Menu

Wordt jij onze nieuwe collega?

04-08-2014

3e lijns – Support- & beheer professional (m/v) – 40 uur per week
Ben jij, net als de ICT-wereld, altijd in beweging en wil je je blijven ontwikkelen? Dan biedt Aster een leuke functie met een trainingsprogramma. Hierin werk je aan jouw en onze toekomst, met alle ruimte voor persoonlijke groei! Onze branche staat nooit stil, ons bedrijf groeit en wij zoeken iemand die graag met ons meegroeit.

Wie zijn wij?
Aster is een jong bedrijf, dat automatisering levert voor uiteenlopende klanten. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij denken vanuit de gebruiker, waarbij automatisering de klant moet helpen.

Wat bieden wij?
Je begint binnen ons bedrijf en team intern met een trainingsprogramma. Op deze dynamische werkplek leer je je collega’s kennen en heb je contact met onze klanten. Ook doe je veel kennis op van onze procedures. Samen met de mensen uit het team en een jobcoach krijg je de ruimte om te groeien binnen het bedrijf. Samen werken we aan jouw kennis met o.a. certificeringen.

De functie
Je begint als 3e lijns Support- & beheer professional en bent het aanspreekpunt voor 1e en 2e lijns collega’s. Je stelt je ten doel het interne support niveau steeds verder te optimaliseren en signaleert daar waar structurele problemen weggenomen kunnen worden. Ook ben je actief bij beheerwerkzaamheden en vul je projecten in voor verdere optimalisatie van onze technische processen. Je combineert jouw eigen kennis, met die van collega’s en neemt initiatief. Hierbij werk je secuur, gestructureerd en ben je adviserend.

Ben jij?
Een harde werker, enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd? Heb je HBO werk- en denkniveau? Meer dan 5 jaar vergelijkbaar werk gedaan en ben je bij voorkeur Microsoft MCITP en/of Cisco CCNA gecertificeerd? Hou je van automatisering en heb je kennis hiervan?

– Microsoft System Center (SCOM en SCCM)
– RES Workspace Manager
– VMware vSphere / Microsoft Hyper-V
– Windows 7 / 8, 2003 / 2008 en 2012
– Office 365 / Exchange
– Networking (Cisco, HP)
– Monitoring tools
– Storage producten (Fiber & SAS)
– Back-up software (online / on-premise)
– Voldoende up2date over business hardware
– Voice over IP (hosted PBX)
– Bezit van rijbewijs B is een pre

Wil jij bij ons jouw kennis verbreden en de kans pakken om persoonlijk te groeien? Hou je van afwisseling en voer je met plezier verschillende taken uit? Stuur ons dan jouw cv en motivatie waarin je vertelt waarom juist jij in het Aster team past.

Reageren
Stuur jouw motivatie en cv naar Aster, t.a.v. Dhr. R.M. Vermeer per mail naar werving@asterict.nl

Vacature

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten