Aster Menu

Achter Aster: Marjolijn de Hon, de cijfer-pitbull

18-02-2019

Marjolijn de Hon is perfectionistisch en heeft een neus voor het betere rekenwerk. Sinds december 2018 zet ze haar talenten in als administrateur voor Aster. En ook al kloppen de cijfers tot achter de komma, Marjolijn kijkt altijd verder.

“Ik kan me nog goed herinneren dat ik als vierjarige met mijn moeder naar de bank ging, en wist: ik wil later ook met geld werken. Die voorliefde voor geld, feiten en cijfers zit in mijn genen. Linksom of rechtsom, het móet sluiten. Geen uitdaging is te groot voor een oplossing. Maar je moet wel een beetje een pitbull-mentaliteit hebben.”

“Als administrateur vaar ik sterk op mijn intuïtie. Ik voel snel aan als iets niet klopt, ook al kan ik er niet direct de vinger op leggen. Andere keren klopt exact wat er staat. Maar dan vraag ik me af: ontbreekt er nog iets? Het gaat om de juistheid én de volledigheid. Daarin ben ik perfectionistisch. Ik kom uit een ondernemersgezin. Thuis gingen we ook altijd voor het best mogelijke resultaat.”

“Werken bij Aster is superleuk. Ik voel me enorm welkom en er heerst een prettige sfeer. Buiten het werk om ben ik ook met financiën bezig. Ik ben al jaren penningmeester voor Zwembad Aarweide in Nieuwveen. En thuis doe ík uiteraard de geldzaken. Met huishouden heb ik niet zo veel – de ramen mogen best wel weer eens gelapt worden. Maar de financiën, die heb ik altijd scherp.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten