Aster Menu

Danny Smit nieuwe system engineer bij Aster

02-02-2021

Danny Smit werkt sinds 1 februari als system engineer bij Aster. Hij ziet het als zijn missie om techniek ten dienste te stellen van mensen.

“In 2001 ben ik de opleiding Medewerker beheer ICT gaan volgen. Het was allemaal nog heel pril toen. Leraren hadden geen idee. Ze herhaalden maar wat in de boeken stond. Soms was er geeneens lesstof en moesten we zelf online maar wat gaan zoeken.”

“Dat de vonk met IT tóch oversloeg, kwam door mijn stage bij een klein computerwinkeltje in Waddinxveen. Mensen brachten daar hun computers. Ik haalde er virussen af, installeerde programma’s en assembleerde game-pc’s. Mensen helpen, dat vond ik leuk. Later als helpdeskmedewerker bij de gemeente Reeuwijk kreeg ik de smaak echt te pakken. Er kwam steeds meer IT bij en ik had alles snel door.”

Handenbindertje

“Ik houd van techniek en optimalisatie, maar je moet de mensen nooit vergeten. Die moeten ermee werken. Daarom pas ik goed bij Aster. De missie en visie van het bedrijf – samen constant verbeteren – spreekt me aan. Ik kijk ernaar uit om er met z’n allen voor te gaan, daar krijg ik energie van.”

“In mijn vrije tijd deed ik altijd veel aan sport: judo, boksen, fitness, crossfit. Helaas ligt dat nu met corona allemaal stil. Daarnaast zit ik ook krapper in m’n tijd. Ik heb een zoontje dat net begint te lopen, dus dat is echt een handenbindertje, haha.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten