Aster Menu

Oefen- en naslag materiaal

Welkom op onze downloadpagina voor oefenmateriaal. Hier vind je materialen die aansluiten bij onze diverse trainingen. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren in Excel, je kennis wilt verdiepen in andere Microsoft 365 applicaties, of je wilt ontwikkelen in een van onze andere trainingsthema's, je vindt hier het nodige oefenmateriaal om je leerervaring te verrijken.

Excel

Versterk je vaardigheden in Excel met deze uitgebreide reeks oefeningen. Klik op de downloadknop om diverse Excel-oefeningen te downloaden. Deze bestanden zijn ontworpen om je te helpen bij het verbeteren van zowel basis- als geavanceerde Excel-technieken.

Download oefenbestanden Download naslag

Word

Ontwikkel je vaardigheden in Word verder met onze ‘Word Basis Plus’ oefenbestanden. Klik op de downloadknop om toegang te krijgen tot zorgvuldig samengestelde documenten en oefeningen.

Download oefenbestanden Download naslag

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten