Aster Menu
Excel cursus beginners

Excel Cursussen: Word een Expert in No-Time!

Ben je op zoek naar professionele Excel cursussen die je direct kunt toepassen in je werk? Wil je je Excel-vaardigheden naar een hoger niveau tillen en daarmee je productiviteit verhogen? Dan ben je bij Aster Academy aan het juiste adres. Wij bieden diverse Excel cursussen aan, van beginners tot gevorderden. Ontdek welke Excel cursus het beste bij jouw behoeften past en neem de volgende stap in je professionele ontwikkeling!

Excel Cursus beginners

Overzicht van Onze Excel Cursussen

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan Excel cursussen, ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, wij hebben de perfecte cursus om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen:

Excel cursussen

Excel Basis

Dit niveau is ideaal voor beginners en biedt een inleiding tot de basisfuncties van Excel zoals spreadsheets maken, eenvoudige formules en basisdata-analyse.

Excel cursussen

Excel Verdieping

Deze cursus is ideaal voor wie al vertrouwd is met Excel en een stap verder wil gaan in het begrijpen van formules, het bouwen van complexe functies en het werken met draaitabellen. Je leert geavanceerd sorteren, filteren en het presenteren van je data met behulp van draaigrafieken.

Excel cursussen

Excel Grafische Analyses en Macros

In deze cursus duik je diep in de grafische en automatiseringsmogelijkheden van Excel. Leer effectieve data-visualisatie technieken, beveilig je werkbladen en automatiseer taken met macro's. Ontdek 'wat als-analyses' en maak datagestuurde beslissingen.

Excel cursussen

Excel Power Query & Power Pivot

Dit is voor mensen die al een hoge mate van vaardigheid in Excel hebben en die willen duiken in gespecialiseerde onderwerpen zoals geavanceerde data-analyse, het importeren van data uit verschillende bronnen en het gebruik van Excel's Power Query en Power Pivot functionaliteiten.

Excel Cursussen bij Aster Academy

Bij Aster geloven we in het aanbieden van kwalitatief hoogstaande, flexibele en toegankelijke Excel-cursussen. Onze ervaren, gecertificeerde trainers zorgen ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert, van de basisbeginselen tot de meest geavanceerde technieken.

 • Gecertificeerde Trainers: Onze trainers zijn professionals met jarenlange ervaring in het veld.
 • Praktijkgerichte Aanpak: Wij geloven in hands-on training om je vaardigheden echt eigen te maken.
 • Flexibele Data: Kies een training die past bij jouw agenda.
 • Professionele Collegezaal: Onze locatie is speciaal ingericht om een optimale leerervaring te bieden.
 • Certificaat na Afloop: Bewijs je nieuwe vaardigheden met een officieel certificaat.

Verhoog Je Productiviteit met een Cursus Excel

Excel is niet alleen een tool; het is een vaardigheid die je productiviteit enorm kan verhogen. Door slim gebruik te maken van formules, draaitabellen en macro’s, kun je uren werk besparen. Onze Excel cursussen zijn ontworpen om je van een beginner naar een gevorderde gebruiker te brengen, waardoor je meer kunt doen in minder tijd.

Praktijkgericht en Klassikaal Onderwijs

Wat ons onderscheidt is onze praktijkgerichte benadering. Je zit niet alleen te luisteren; je gaat actief aan de slag in onze professionele collegezaal. Onze klassikale trainingen bieden je de kans om direct feedback te krijgen van experts en om vragen te stellen wanneer je vastloopt. Het is een interactieve, hands-on ervaring die je direct toepasbare vaardigheden biedt voor je professionele carrière.

Excel Cursussen

Voorwaarden en Vereisten van Onze Excel Cursussen

Voordat je aan een van onze trainingen begint, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende voorwaarden:

 • Eigen Laptop: Je beschikt over een eigen laptop met Windows 10 of hoger.
 • Microsoft 365 Licentie: Je hebt een Microsoft 365 licentie voor de applicaties die tijdens de training centraal staan.
 • Exclusief BTW: Onze prijzen zijn exclusief BTW.
 • Gegarandeerde Training: Onze trainingen gaan altijd door. Bij onvoldoende deelnemers wordt een nieuwe datum ingepland.
 • Annulering: Ben je onverhoopt verhinderd? Stuur ons dan uiterlijk 7 dagen voor aanvang een mail naar frontoffice@asterict.nl, dan stellen wij een nieuwe datum voor.

Geen laptop of de juiste software? Geen probleem!
Laat het ons weten en we zoeken samen naar een oplossing.

Compleet Uitgeruste Collegezaal

Security Awareness training

Onze collegezaal biedt een professionele en comfortabele leeromgeving, ontworpen om interactiviteit en diepgaande discussies te stimuleren.

 • High-tech apparatuur
 • Comfortabele zitplaatsen
 • Interactief leren

Ontdek onze Academy

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten