Aster Menu

Gebeld door Aster? Deze gezichten horen daarbij

08-08-2023

Via onze website maak je regelmatig kennis met (nieuwe) medewerkers. Maar er zijn ook externen die vanwege hun jarenlange staat van dienst eigenlijk tot het ‘meubilair’ van Aster behoren. Graag stellen wij je voor aan telemarketeers Francis Gazenbeek en Marike Splinter van het Telemarketingbureau Vendere.

Aster maakt al zo’n vijftien jaar naar volle tevredenheid gebruik van de telefonische dienstverlening van Vendere uit Andelst, Gelderland. Ook werken we al jarenlang met dezelfde twee bellers: Francis en Marike, misschien heb je ze al eens gesproken.

Ze staan op de loonlijst bij Vendere, maar wat ons betreft zijn zij net zo goed ‘Asterianen’. Ze hadden al een naam, we geven ze ook graag een gezicht.

Francis Gazenbeek – ‘Echt de verbinding maken met mensen’

“Ik kan genieten van een goed gesprek. Dan heb ik het niet over een oppervlakkig verkooppraatje, maar over écht de verbinding maken; zoeken naar wat bedrijven met elkaar verenigt. Het draait bij Aster nooit in de eerste plaats om verkopen, maar om de vraag: wat kunnen wij betekenen voor de andere partij?”

“Ik werk al 14 jaar samen met Aster. Het is een fijn bedrijf met heel prettige mensen. Ik merk dat Aster kwaliteit biedt en te allen tijde flexibel blijft. Klanten hebben daar veel profijt van.”

“Net als Aster sta ik positief in het leven, samen met mijn man en drie kinderen. Ik dans graag: Bachata, Salsa en Kizomba. Daarnaast heb ik een enorme liefde voor fotografie. Ik ben gefascineerd door het fotograferen van beweging en kun je mij vaak vinden in de natuur. Op zoek naar een plaatje waar ik blij of stil van word.”

Marike Splinter – ‘Peilen wat iemand nodig heeft’

Marike Splinter“Van oorsprong kom ik uit de theaterwereld. Daar gaat het, net als in de telemarketing, om het contact leggen met mensen. Als ik voor Aster bel, werk ik geen script af, maar probeer ik met een positieve insteek écht contact te maken en te peilen wat iemand nodig heeft.”

“Deze manier van werken is typisch voor Vendere en past ook heel goed bij Aster. Afhankelijk van de behoeften van de persoon die ik spreek, licht ik de specialismen van Aster toe.”

“Het mooie van mijn werk is dat je het overal kunt doen. Een groot deel van het jaar verblijf ik in Griekenland. Samen met mijn partner heb ik een oud huis gekocht op het platteland van de Peloponnesos. Dat knappen we nu op. Op het stuk grond erbij zijn we gestart met een voedselbos. We willen hier een prettige plek creëren waar mensen graag komen.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten