Aster Menu

Gianluca Mallee: altijd ontdekken en leren

07-02-2020

Heeft u een afspraak met de nieuwste aanwinst van Aster, wees dan op uw hoede. Want hij zou u zomaar het hemd van het lijf kunnen vragen. Nieuwsgierigheid kenmerkt Gianluca Mallee.

“Ik wil altijd weten hoe dingen werken. Auto’s, telefoons, lichten. Mijn vriendin vindt dat soms wel irritant. Dan staat er ergens een plant en heb ik er weer een verhaal bij. Die nieuwsgierigheid heb ik ook bij mensen en bedrijven. Ik wil weten wat ze drijft.”

“Als consultant bij Aster wil ik klanten adviseren, inspireren en motiveren. Ik heb altijd de droom gehad om te ondernemen. Dat kan ook binnen een bedrijf, en bij Aster krijg ik de ruimte om zelf initiatieven te ontplooien. Ik zie ernaar uit om organisaties, inclusief Aster, te optimaliseren.”

“In mijn vrije tijd leef ik voor sport. Ik sport zes keer per week: fitness en voetbal. Noem een sport en ik heb ‘m beoefend: paardrijden, hockey, atletiek, zwemmen, judo, golf. Ook ben ik een tijdje personal trainer geweest. Sport geeft balans in mijn leven.”

“En nee, dat beeld hebben mensen niet altijd bij IT’ers. Ik voorheen ook niet. Bij IT dacht ik aan stoffige mensen achter een computer. Maar de sector heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wat nu nieuw is, is volgend jaar oud. Je blijft continu ontdekken en leren – echt wat voor mij dus!”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten