Aster Menu

Lillian geeft impuls aan online marketing Aster

12-05-2022

Lillian van der Vlies versterkt de komende maanden de marketingafdeling van Aster. Lillian is vierdejaars student aan de Hogeschool Rotterdam en gespecialiseerd in online marketing.

“Ik ben gek op taal en schrijven. Bij mijn studie International Business and Languages richt ik mij op het internationale bedrijfsleven, met een focus op taal in de zakelijke omgeving. Naast dat de opleiding volledig in het Engels is, leer ik de talen Duits en Spaans. Ik ben dan ook best internationaal georiënteerd: ik ben gek op reizen en kennismaken met nieuwe culturen. Ook tijdens mijn opleiding! Zo heb ik bijvoorbeeld een halfjaar in Barcelona gestudeerd en wil ik mijn eindstage graag in Budapest doen. Ik ben graag op een creatieve manier met taal bezig en dat zet ik nu op een strategische manier in voor de online marketing van Aster.”

Ambitieuze marketeer in opleiding

“Mijn specialisme ligt in SEO. Voor Aster ga ik daarom aan de slag met het schrijven van content, het optimaliseren van de website, het bijhouden van de social media posts en het onderzoeken van de klanttevredenheid. Met die kennis wil ik op een doordachte manier de online leadgeneratie van Aster verbeteren. Dit doe ik bijvoorbeeld via het schrijven van LinkedIn-posts, nieuwe blogs en SEO geoptimaliseerde pagina’s op de website. Ik wil resultaten behalen en die doorlopend verbeteren.”

“Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding en volg ik de minor ‘Digital Marketing’. Het is een ontzettend mooie uitdaging om de theorie van mijn opleiding bij Aster in de praktijk te brengen. Ik kijk er naar uit om mijn kennis uit te breiden en te blijven groeien in dit vak!”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten