Aster Menu

Maak Kennis met Thijs Bulk: Onze Jonge IT-Expert

07-12-2023

Maak kennis met Thijs Bulk, de 19-jarige IT-enthousiast die al meer dan anderhalf jaar met veel plezier zijn expertise deelt bij Aster. Thijs is momenteel bezig met zijn HBO-opleiding Informatica bij het NCOI in Den Haag. Dit is onderdeel van een vierjarig werk-leer traject, een perfecte mix voor Thijs, waar hij zijn passie voor IT combineert met waardevolle praktijkervaring. Gedurende de week werkt hij vier dagen en besteedt hij één dag aan zijn studies.

Voordat Thijs kon starten bij Aster, moest hij eerst zijn vaardigheden aanscherpen door het behalen van enkele essentiële Microsoft certificaten, zoals de MD-100, de MD-101 (Modern Desktop Management) en AZ-900 (Azure). Hij startte zijn carrière op de Frontoffice, waar alle supportvragen binnenkomen, en verhuisde na twee maanden naar de afdeling Operations, waar hij zijn kennis dagelijks uitbreidt. “Elke dag leer ik hier nieuwe dingen, veel meer dan ik op school leer. Als ik mijn kennis nu vergelijk met toen ik begon, is het een wereld van verschil”, vertelt Thijs.

Passie voor Technologie en Meer

Thijs zijn professionele interessegebied ligt in Netwerk- en Infrastructuur. Hij beschouwt dit als een fundamenteel onderdeel van elke IT-omgeving en een gebied dat rijk is aan mogelijkheden voor verdere verkenning. Bij Aster krijgt hij de kans om zich in dit vakgebied te verdiepen en zijn kennis verder te ontwikkelen.

Maar Thijs is meer dan alleen IT! Hij heeft een passie voor basketbal, een sport die hij al sinds zijn elfde beoefent, met de Chicago Bulls als zijn favoriete team. Thijs is ook een autoliefhebber; hij geniet ervan om in zijn Mini-Cooper naar auto-meetings te rijden.

Vanuit Woubrugge is Thijs in slechts 15 minuten fietsen bij Aster. Het gemak waarmee hij van en naar het werk kan reizen, draagt bij aan zijn positieve ervaring bij Aster. Met een omgeving die groei, samenwerking en een positieve werksfeer promoot, voelt Thijs zich helemaal op zijn plaats en kijkt uit naar wat de toekomst hem bij Aster zal brengen.

Join the Team!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten