Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
18-04-2014

Maak kennis met…

Aangenaam, ik ben Martin Cok. Drie jaar geleden ben ik als stagiair begonnen bij Aster, voor mijn opleiding ict op het mbo. Nu werk ik op zaterdag als softwareontwikkelaar aan het ERP-systeem. En doordeweeks studeer ik Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool.

Het ERP-systeem is de software waarmee Aster werkt. Nu worden de offertes gemaakt en verzonden vanuit deze software en wij zijn druk bezig dit pakket verder uit te bouwen om bijvoorbeeld straks online bekijken en goedkeuren van de offertes mogelijk te maken. Voor dit systeem houd ik mij bezig met de zogenaamde front-end ontwikkeling. Wat betekent dat ik samen met mijn collega’s nadenk over het ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Hoe kunnen we de processen voor de klant nog verder verbeteren? Hierin kan ik goed mijn creativiteit kwijt! Het werken bij Aster is erg leuk, ik doe het niet voor niks al een paar jaar. Het voordeel is de ruimte die je krijgt om je te ontwikkelen. En er is veel aandacht voor de medewerkers.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten