Aster Menu

Werkplezier en persoonlijke ontwikkeling: Sam’s ervaring bij Aster

21-02-2023

Sam is een gedreven ICT professional en een ultieme doorzetter die zichzelf het doel heeft gesteld om acht Microsoft certificaten in één jaar te behalen. Weten hoe hij dat heeft gedaan? In dit artikel vertelt Sam over zijn weg naar succes!

Een combinatie van werken en zelfstudie

Als je net als ik werkt bij Aster, weet je dat we een toonaangevend IT-bedrijf zijn dat oplossingen biedt aan klanten in verschillende sectoren. Of je nu in de gezondheidszorg, het onderwijs of de zakelijke dienstverlening werkt, Aster heeft iets te bieden.

Het is dan ook belangrijk als ICT’er om voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe technologieën om je kennis uit te breiden. Het fijne aan het werken bij Aster is dat het bedrijf medewerkers ondersteunt bij het behalen van certificeringen en professionele ontwikkeling. Elke medewerker krijgt de kans om te groeien en te bloeien in zijn of haar vakgebied.

Ik kreeg de mogelijkheid om 2 uur per week tijdens werktijd te besteden aan zelfstudie over verschillende ICT- en Microsoft-onderwerpen. Het behalen van certificaten werd mijn persoonlijke doel, en het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt om dit doel te bereiken. Ik heb uren gestudeerd en geoefend om mijn kennis te vergroten en deze in de praktijk te brengen en te delen met collega’s.

Het was geweldig om de droge textbook-scenario’s een week later in de praktijk tegen te komen en direct erop te kunnen reageren! Het maakte me trots om te zien hoe mijn inspanningen bijdroegen aan de verbetering van de dienstverlening van Aster.

Het behalen van Microsoft certificaten: een persoonlijk doel

Ik begon met het behalen van de MD-100 en MD-101 (Modern Desktop Management) certificaten en zag daarna de titel “Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert” als mijn ultieme persoonlijke doel in de wereld van ICT. Ik ben er trots op dat ik deze certificering nu heb behaald.

Tijdens mijn weg naar de certificering heb ik deelgenomen aan Microsoft Virtual Training Days, waarbij ik gratis examens kon afleggen na het volgen van een online seminar. Aster heeft me verder geholpen bij het behalen van andere examens door de kosten te vergoeden. Hiermee was de financiële blokkade weg, en al een maand later had ik met trots mijn eerste certificaat binnen.

Ik heb nu in totaal 8 examens afgelegd en ben voor alle examens geslaagd met een voldoende. Na 4,5 jaar bij Aster te hebben gewerkt, heb ik mijn persoonlijke doel bereikt en ben ik op zoek naar weer nieuwe certificeringsuitdagingen!

Wil jij jezelf ook uitdagen en groeien in je vakgebied?

Solliciteer dan vandaag nog bij Aster en sluit je aan bij ons team van gepassioneerde professionals. Bij Aster krijg je de kans om je persoonlijke doelen te bereiken en je professionele ontwikkeling te versnellen. Wij helpen je graag om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Dus waar wacht je nog op?

Join the team!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten