Aster Menu

Wouter Schimmel wil met Aster naar volgende niveau

01-03-2022

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Aster: Wouter Schimmel. Hij is deze week begonnen als system engineer op de supportafdeling.

“Als kind begin jaren negentig had ik al snel door dat computers de toekomst hadden. Nieuwsgierig als ik was, trok ik als kleine koter regelmatig de huiscomputer uit elkaar. Dit tot ergernis van mijn vader, die daardoor niet kon werken. Je komt terecht in een wereld die een ander tot in de kleinste details heeft bedacht. Alles werkt zoals het bedoeld is, en technisch en grafisch wordt het elke keer beter. Dat vind ik fascinerend.”

Contact met mensen

“Ik heb op een helpdesk gewerkt en werd bij klanten gedetacheerd. Zo heb ik ervaring opgebouwd in support. Ik vind het fijn om problemen van gebruikers op te lossen, zodat zij door kunnen met hun werk. Je bent niet alleen bezig met techniek, maar hebt ook direct contact met mensen. Het diverse klantenbestand van Aster vind ik dan ook een grote plus. Ik hoop mezelf hier verder te kunnen ontwikkelen. Niet alleen als systeembeheerder maar ook aan de netwerk- en programmeerkant.”

Antieke spelcomputer

“Buiten mijn werk om houd ik van gamen. Ik vind het mooi hoe mensen een game kunnen opbouwen, met een heel verhaal eromheen. Het maakt me daarom ook niet uit of we spelen op de nieuwste PlayStation of op een antieke spelcomputer. Ik game graag met vrienden, maar drink ook net zo lief een drankje met ze op een terras. Gezelligheid maak je samen.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten