Aster Menu

Aster stapt over op Veeam voor optimale back-up

08-10-2018

Bij Aster storten we ons graag op het creëren van nieuwe producten en oplossingen. Toch is dat niet primair waartoe wij als IT’ers op aarde zijn. Wij willen één ding: de beste oplossing voor onze klant. Of die nu van Aster komt, of van een partner, is daaraan ondergeschikt.

Zo zijn wij eerder gestopt met het hosten van back-ups voor onze klanten. Microsoft heeft driehonderd (!) datacenters. Het zou potsierlijk zijn om te beweren dat wij op kunnen tegen zo’n indrukwekkende en professionele infrastructuur. Dus was de keuze niet zo moeilijk.

Back-up

Het enige dat telt, is of onze klant erop vooruitgaat. Om die reden zijn wij onlangs overgestapt naar een andere provider voor de online back-up van uw systemen. Dankzij onze nieuwe partner Veeam zijn wij in staat om uw omgeving volledig te back-uppen naar Microsoft Azure. Optioneel kunnen wij, in geval van nood of rampspoed, uw volledige IT-omgeving weer opstarten vanaf een andere locatie. Zo is uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd en blijft u, ook in geval van grootschalige storingen, altijd in de lucht.

Een ander voordeel van onze overstap naar Veeam is dat het nu ook mogelijk is om een back-up te maken van uw Office 365-omgevingen. Microsoft verzorgt wel standaard een back-up, maar niet op bestandsniveau. Dankzij Veeam is dit wel mogelijk. Dus als u per ongeluk een bestand verwijdert, toveren wij dit zo weer voor u tevoorschijn. Zonder dat u het hele back-upsysteem moet doorspitten op zoek naar dat ene verloren item.

Gemoedsrust

U verkeert in elk geval in goed gezelschap; Veeam maakt zelfs back-ups voor de Amerikaanse federale overheid. Daarnaast controleren onze technici elke ochtend, 365 dagen per jaar, de back-ups van uw systemen. Treffen we daarbij fouten aan, dan verneemt u dit onmiddellijk via Maki.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met Veeam u nog beter terzijde kunnen staan. Volledige back-up, disaster recovery, dagelijkse controles, en de innovatiekracht en infrastructuur van Microsoft. We hebben het dan wel niet zelf gebouwd, maar zijn er desondanks trots op dat we hiermee uw bedrijfsvoering weer een niveautje hoger hebben getild.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten