Aster Menu

Aster verhuist naar nieuw pand in Alphen

01-07-2017

Ruimer kantoor om klantbediening te optimaliseren

ALPHEN AAN DEN RIJN – Aster heeft zijn kantoor aan de Antonie van Leeuwenhoekweg verruild voor een ruimer pand aan de Henry Dunantweg. De snel groeiende onderneming was op de oude locatie uit zijn jasje gegroeid. Het nieuwe kantoor, dat meer ruimte biedt voor educatie en support, moet de klantbediening naar een volgend niveau tillen.

Met de verhuizing is een einde gekomen aan het verblijf op het Lions Parc, waar Aster sinds 2006 gevestigd was. Asters nieuwe kantoor betreft een zichtlocatie aan de Henry Dunantweg. Het beslaat 1.000 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen.

Modern

Na de benoeming van Casper de Leuw tot operationeel directeur is de verhuizing een volgende belangrijke stap in de ontwikkeling van het bedrijf. De nieuwe thuishaven van de Alphense ICT-partner kenmerkt zich door de moderne uitvoering en professionele inrichting. Het pand heeft een 1,4Gbit-straalverbinding, waarmee Aster rechtstreeks gekoppeld is aan een van zijn datacenters (Alticom). Daarnaast beschikt het gebouw over een glasvezelvoorziening die zal fungeren als back-up.

Richard Vermeer, algemeen directeur van Aster, is blij dat de verhuizing is gerealiseerd. De voorbereiding heeft meer dan een jaar in beslag genomen. ‘Dit moderne en ruime kantoor geeft ons nog meer mogelijkheden om onze klanten optimaal te bedienen.’

Samenwerking

‘We zitten nu allemaal op dezelfde verdieping, wat zorgt voor kortere communicatielijnen’,  voegt technisch directeur Stefan de Vries toe. Ook is de supportdesk vergroot en zijn schermen met realtime informatie op de muur geplaatst om sneller te kunnen handelen bij onregelmatigheden. Ook zijn scrumruimtes gecreëerd voor medewerkers. Een ander belangrijk verschil met het oude kantoor is dat in het nieuwe pand ruimte is voorbehouden aan training en educatie.

Aster wil vaker themacursussen op ICT-gebied organiseren voor klanten en andere geïnteresseerden. Vermeer: ‘Vanuit het nieuwe kantoor zijn we beter in staat om projecten samen met de klant vanaf het begin op te pakken en op die manier de samenwerking te intensiveren.’

Ons nieuwe adres:
Henry Dunantweg 34
2402 NR Alphen aan den Rijn

Onze nieuwe locatie:

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten