Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
19-02-2020

Gebeld door Aster? Deze gezichten horen daarbij

Via onze website maakt u regelmatig kennis met (nieuwe) medewerkers. Maar er zijn ook externen die vanwege hun jarenlange staat van dienst eigenlijk tot het ‘meubilair’ van Aster behoren. Graag stellen wij u voor aan telemarketeers Francis Gazenbeek en Bart Dijkema van telemarketingbureau Vendere.

Aster maakt al ruim tien jaar naar volle tevredenheid gebruik van de telefonische dienstverlening van Vendere uit Andelst, Gelderland. Ook werken al jarenlang met dezelfde twee bellers: Francis en Bart, misschien heeft u ze al eens gesproken.

Ze staan op de loonlijst bij Vendere, maar wat ons betreft zijn zij net zo goed ‘Asterianen’. Ze hadden al een naam, we geven ze ook graag een gezicht.

‘Echt contact maken met mensen’
Francis Gazenbeek

“Ik kan genieten van een goed gesprek. Dan heb ik het niet over een oppervlakkig verkooppraatje, maar over écht contact maken; zoeken naar wat beide bedrijven met elkaar verbindt. Het draait nooit in de eerste plaats om verkopen, maar om de vraag: wat kan Aster betekenen voor de andere partij?”

“Ik bel graag namens Aster. Het is een fijn bedrijf met heel prettige mensen. Ik merk dat Aster kwaliteit biedt en te allen tijde flexibel blijft. Klanten hebben daar veel profijt van.”

“Net als Aster sta ik positief in het leven, samen met mijn man en drie prachtige kinderen. Ik heb een enorme liefde voor fotografie. Ik ben vooral gefascineerd door het fotograferen van beweging, dus ben ik veel te vinden aan de waterkant en in de natuur, samen met mijn man en hond. Op zoek naar een plaatje waar ik blij of stil van word.”

‘Passie voor verkoop en Armeense wijnen’
Bart Dijkema

“Ik werk al vier jaar vol overgave bij Vendere en bel sinds die tijd voor Aster. Ik zie het als uitdaging om goede afspraken te maken en te zorgen voor een kwalitatieve terugkoppeling. Wanneer een accountmanager van Aster op bezoek is geweest bij een nieuwe klant, bel ik altijd nog even na. Dat wordt gewaardeerd.”

“Naast mijn werk heb ik twee andere passies: wijnen en Armenië. Mijn voorliefde voor dit land heb ik te danken aan mijn vrouw Nina, die een Armeense achtergrond heeft. Het mooie is dat ik deze twee passies kan combineren, door het importeren van Armeense wijnen.”

“Armeense wijn is onbekend en dat maakt onbemind. Onterecht natuurlijk, als je het mij vraagt, haha. Daarom organiseer ik weleens een leuke wijnproeverij, onlangs nog voor mijn collega’s bij Vendere. Ik wil dat iedereen geniet van deze ‘geschiedenis in een fles’ – want dat is het.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten