Aster Menu

Maak kennis met Angelos: Nieuw Gezicht bij de Front Office

07-02-2024

Graag introduceren we Angelos, onze nieuwste aanwinst voor het Front Office team bij Aster. Angelos is 24 jaar oud, half-Grieks half-Nederlands, is geboren in Leiderdorp en opgegroeid in Alphen aan den Rijn. Zijn educatieve pad is veelzijdig; na het verkennen van verschillende studierichtingen, waaronder fysiotherapie en HBO Bio-Informatica, heeft Angelos de stap gezet naar de professionele wereld en versterkt hij sinds 1 januari ons team.

Passie voor Muziek

Angelos koestert een diepe passie voor muziek, een droom die hem naar de deuren van het conservatorium leidde. Hoewel hij initieel werd toegelaten, verhinderde een grote instroom een definitieve toelating; hetzelfde scenario herhaalde zich een jaar later. Erg teleurstellend; desondanks blijft zijn liefde voor muziek onverminderd. Angelos besteedt zijn vrije tijd aan het produceren van muziek, met een voorkeur voor hardcore, en treedt regelmatig op als dj op verschillende feesten.

Technische Affiniteit

Naast zijn liefde voor de muziek, koestert Angelos ook een passie voor IT. Zijn fascinatie voor alles wat met computers te maken heeft, maakt hem tot een waardevolle aanvulling op ons team. Angelos vindt veel voldoening in de diversiteit van zijn werkzaamheden, waarbij geen dag hetzelfde is. Dit biedt hem continue leer- en groeimogelijkheden binnen het IT-vakgebied, waar hij zijn kennis en vaardigheden verder hoopt te ontwikkelen.

Een Perfecte Harmonie: Muziek en IT

De combinatie van muziek en IT vormt voor Angelos een perfecte harmonie, die hem energie en inspiratie geeft in zijn dagelijkse werkzaamheden. Deze unieke mix van vaardigheden en interesses draagt bij aan zijn bijdrage aan het Front Office team, versterkt de positieve werksfeer en ondersteunt onze gezamenlijke doelstellingen op het gebied van klanttevredenheid.

Wij zijn enthousiast om Angelos welkom te heten in het Aster-team en kijken uit naar de frisse perspectieven en energie die hij met zich meebrengt.

Welkom bij Aster, Angelos!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten