Aster Menu

Maak Kennis met Onze Nieuwe Collega’s van de Frontoffice

02-01-2024

Ontmoet ons dynamische Frontoffice-team, Twan Augustijn en Manon Bulk, die elke dag met een glimlach klaarstaan om supportvragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw ervaring met Aster vlekkeloos verloopt.

Twan: Jong Talent Aan Zet

Op slechts 20-jarige leeftijd brengt Twan drie dagen per week zijn expertise naar de Frontoffice van Aster, terwijl hij de overige dagen zijn kennis bijschaaft op school.

Na zijn bijna-geslaagde eindexamen VWO vorig jaar, besloot Twan om zijn horizon te verbreden en werkervaring op te doen. Via zijn informaticadocent ontdekte hij Aster als de perfecte plek om zijn passie voor IT in de praktijk te brengen.

Twan heeft plezier in het oplossen van eenvoudige supportvragen en heeft al menig foutmelding verholpen. Voor de complexere kwesties werkt hij nauw samen met het Operations-team, waarbij hij zorgvuldig tickets aanmaakt om tot een oplossing te komen.

Zijn groeiende interesse in IT en zijn toewijding maken hem een waardevolle schakel in ons team.

Toekomstplannen en Bokshandschoenen

Twan is actief bezig met het behalen van deelcertificaten en kijkt uit naar toekomstige studies in Informatica, mogelijk via een werk-leer traject bij Aster. Buiten het werk is hij te vinden in Alphen, waar hij zijn tijd doorbrengt met vrienden, zijn vriendin, en in de sportschool waar hij zijn passie voor boksen beoefent. Twan Augustijn is een veelbelovend talent met een scherpe geest en een hart voor IT en klantenservice. Welkom in het Frontoffice-team!

Manon: Energiek en Veelzijdig

Met trots stellen we voor: Manon (21), die drie dagen per week haar energie en enthousiasme naar onze Frontoffice brengt. Haar pad naar Aster was uniek: ze kwam bij ons via een aanbeveling van haar broer Thijs, een gewaardeerd lid van ons Operations-team.

Manon vertelt: “Ik hoorde van Thijs dat de Frontoffice extra handen kon gebruiken, en zo vond ik mijn plek hier.” Ze waardeert de warme ontvangst en de gezellige werksfeer bij Aster. Haar werkdagen zijn divers: ze helpt klanten met alles van inlogproblemen in Outlook tot het opzetten van nieuwe gebruikersaccounts.

Meer dan IT: Een Wereld van Creativiteit en Dans

Maar Manon is meer dan alleen een ster in IT. Buiten haar werk bij Aster besteedt ze de rest van haar week aan het afronden van haar studie fysiotherapie. In haar vrije tijd ontplooit ze haar creatieve talenten met schilderen en tekenen, maar haar ware passie ligt bij dansen. Ze beheerst een indrukwekkend scala aan stijlen, van modern tot hiphop en jazz, en demonstreert haar liefde voor dans met jaarlijkse optredens.

Een Levendige Aanwinst voor Ons Team

Met haar IT-vaardigheden en levendige persoonlijkheid is Manon een dynamische toevoeging aan het Aster-team. Haar vermogen om complexe IT-vragen op te lossen gecombineerd met haar creatieve en culturele interesses, maken haar tot een veelzijdige collega.

Welkom in het Aster-team, Manon, waar passie en professionaliteit samenkomen!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten