Aster Menu

Hierbij presenteren wij u de Aster Website pakketten

10-02-2015

Nieuw bij Aster, de website pakketten! U kunt nu ook bij ons terecht voor al uw wensen met betrekking tot een nieuwe of up-to-date website!

Een website is onderdeel van uw communicatie, maar ook van uw ICT-omgeving. En steeds meer moeten deze twee werelden met elkaar verenigd worden. Met onze nieuwe website pakketten helpen we u bij het maken, vernieuwen, hosten en onderhouden van een up-to-date website, zowel in de techniek als in de communicatie. U heeft hier geen omkijken meer na.

Er zijn 3 verschillende website pakketten, Super Snel Online, Professional Online en Professional Online Plus. Wilt u de pakketten vergelijken? Klik dan hier voor een overzicht.

Wij realiseren ons dat elk bedrijf andere wensen voor de website heeft. Om die reden bieden we drie verschillende pakketten aan, welke uit te breiden zijn naar uw wensen, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Welke optie u ook kiest, u kunt altijd rekenen op:

  • Vakkundig (telefonisch) advies;
  • Een ontwerp op basis van uw huisstijl;
  • Iconen met een directe link naar uw social media;
  • Een Google Maps kaart en contactformulier;
  • Google Analytics & Webmaster Tools.

Heeft u specifieke wensen die niet passen binnen één van onze pakketten? Wij komen graag bij u langs om in een uitgebreid gesprek alle wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan maken we een maatwerk voorstel en website voor u.

 

webdesign

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten