Aster Menu

Webdesign Super Snel Online

Wilt u snel online? Met ons Super Snel Online pakket heeft u snel een professionele website online. Het ontwerp is gebaseerd op de huisstijl van uw onderneming, en er zijn links naar social media, een Google Maps kaart en contactformulier.

Telefonisch advies
In een telefonisch adviesgesprek bepalen we samen uw wensen en eisen. In dit gesprek verzamelen we alle gegevens die nodig zijn om voor u aan de slag te gaan met het bouwen van de website.

Ontwerp op basis van de huisstijl
Uw huidige huisstijl (bijvoorbeeld het logo, visitekaartje en briefpapier) nemen we als basis voor het ontwerp. Zijn er websites die u om een bepaalde reden aanspreken? Dan gebruiken we die als inspiratie voor uw eigen site. Na een eerste voorstel is er ruimte voor feedback van u, zodat we een tweede (definitief) ontwerp kunnen maken. Van dit ontwerp bouwen wij een functionerende website.

Sociale media
Maakt u gebruik van social media? Dan is het belangrijk dit te integreren in uw website, om zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Op de nieuwe site plaatsen we iconen die linken naar uw social media. Indien gewenst voegen we ook like en share buttons toe..

Google Maps
Op de contact- of routepagina komt de mogelijkheid een Google Maps kaart te plaatsen, met het adres van het bedrijf.

Contact formulier
Op uw contactpagina komt een contactformulier waarmee bezoekers van uw site eenvoudig contact met u op kunnen nemen.

Google Analytics
Hoe goed wordt uw site bezocht? Met Google Analytics heeft u uitgebreid inzicht in gebruikersstatistieken. Wij verzorgen de installatie van Google Analytics.

Google Webmaster Tools
Met Google Webmaster Tools houdt u de gezondheid van uw website in de gaten en meldt u de website bij Google aan voor betere vindbaarheid. Wij installeren Google Webmaster Tools voor u.

Levertijd
Met het Super Snel Online pakket kan uw website binnen vijf tot zes weken online staan. De levertijd hangt af van uw wensen en de aanlevering van gegevens.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten