Aster Menu

Webdesign Professional Online Plus

Doet u internationaal zaken en beheren meerdere medewerkers de website? Met het Professional Online+ pakket is dat geen probleem. Het Plus pakket biedt alles van Professioneel Online, aangevuld met:

  • Een uitgebreider ontwerp
  • De mogelijkheid voor het gebruik van meerdere talen
  • Gebruikersrollenbeheer

 

Advies op locatie
Wij komen bij u langs voor een adviesgesprek om uw wensen en eisen vast te stellen. Aan de hand hiervan ontvangt u een offerte op maat.

Ontwerp op basis van de huisstijl
Uw huidige huisstijl (bijvoorbeeld het logo, visitekaartje en briefpapier) nemen we als basis voor het ontwerp. Zijn er websites die u om een bepaalde reden aanspreken? Dan gebruiken we die als inspiratie voor uw eigen site. Na een eerste voorstel is er ruimte voor feedback van u, zodat we een tweede (definitief) ontwerp kunnen maken. Van dit ontwerp bouwen wij een functionerende website.

Sociale media
Maakt u gebruik van social media? Dan is het belangrijk dit te integreren in uw website, om zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Op de nieuwe site plaatsen we iconen die linken naar uw social media. Indien gewenst voegen we ook like en share buttons toe..

Google Maps
Op de contact- of routepagina komt de mogelijkheid een Google Maps kaart te plaatsen, met het adres van het bedrijf.

Contact formulier
Op uw contactpagina komt een contactformulier waarmee bezoekers van uw site eenvoudig contact met u op kunnen nemen.

Google Analytics
Hoe goed wordt uw site bezocht? Met Google Analytics heeft u uitgebreid inzicht in gebruikersstatistieken. Wij verzorgen de installatie van Google Analytics.

Google Webmaster Tools
Met Google Webmaster Tools houdt u de gezondheid van uw website in de gaten en meldt u de website bij Google aan voor betere vindbaarheid. Wij installeren Google Webmaster Tools voor u.

Formulieren module

Met deze module maakt u heel eenvoudig zelf formulieren, welke u aan pagina’s toe kunt voegen. Met bijvoorbeeld extra contactformulieren, aanmeldformulieren en evaluatieformulieren verbetert u de communicatie met uw klanten nog verder.

Nieuws
Met de nieuwsmodule krijgt u een aparte nieuwspagina waarop u heel eenvoudig uw eigen nieuwsberichten en mededelingen plaatst. Uw nieuwsberichten kunt u netjes categoriseren en in de zijbalk zijn eenvoudig extra mogelijkheden toe te voegen.

Responsive design
Bezoekers van uw website maken steeds vaker gebruik van verschillende apparaten. Naast de desktopcomputer en laptop gebruiken is het gebruik van tablets en mobiele telefoons hard aan het stijgen. Met een responsive design is uw website op alle gangbare apparaten goed leesbaar.

Meertalig
Met vlaggetjes is tekstlinks beschikt uw site over meerdere talen, zodat u ook buitenlandse klanten goed kunt bedienen.

Gebruikersrollenbeheer
Alle gebruikers van uw site deelt u eenvoudig in in groepen. De verschillende groepen hebben verschillende rechten. Zo geeft u uw communicatiemedewerker bijvoorbeeld toegang tot de nieuwsmodule en –pagina.

Levertijd
Met het Professional Online Plus pakket kan uw website binnen drie weken online staan. De levertijd hangt af van uw wensen en de aanlevering van gegevens.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten