Aster Menu

Introductie Aster

Welkom bij Aster! Wij zijn enthousiast om samen te werken aan het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering. Bij Aster streven we naar constante verbetering en innovatie, en we zijn verheugd om onze werkwijze en de tools die wij bieden, aan je voor te stellen.

Wat wij doen

Bij Aster richten we ons op het beheren en oplossen van IT-vraagstukken voor bedrijven. Wij bieden IT-beheer en op maat gemaakte IT-oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van de efficiëntie binnen organisaties. Ons doel is om jouw IT-zorgen uit handen te nemen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Hoe we werken

We maken gebruik van het ticketsysteem Maki om IT-vragen en -verzoeken gestructureerd en efficiënt te behandelen. Met Maki kun je eenvoudig tickets aanmaken voor elk probleem of verzoek dat je hebt. Ons toegewijde Front Office team beoordeelt deze tickets en zorgt ervoor dat ze snel bij het juiste team terechtkomen voor verdere afhandeling. Dit proces zorgt ervoor dat we vragen niet alleen snel, maar ook effectief kunnen adresseren.

Mocht je dus ergens tegenaan lopen, of het nu gaat om een technisch probleem of het hebben van een algemene vraag, aarzel dan niet om via Maki een ticket indienen. Dit stelt ons in staat om je zo goed mogelijk te helpen.

Voor een vliegende start met Maki hebben we een handige handleiding voor je uitgeschreven. Naast de handleiding bieden we ondersteunende video’s op ons YouTube-kanaal. Deze zijn bedoeld als aanvulling en geven praktische tips voor het gebruik van Maki.

Altijd bereikbaar voor ondersteuning

We begrijpen dat IT-uitdagingen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom zijn we 24/7 beschikbaar om nodige ondersteuning te bieden. Voor directe en persoonlijke assistentie kun je ons altijd bereiken op 0172 – 722 333 of via frontoffice@asterict.nl. Echter, voor de snelste en meest efficiënte service raden we je aan om gebruik te maken van ons ticketsysteem, Maki, voor al jouw IT-vragen en -verzoeken.

Groei met Aster Academy

Naast onze ondersteuning via Maki, biedt Aster Academy een reeks trainingen en video’s aan om te helpen het maximale uit je applicaties te halen. Onze Academy biedt trainingen zowel in onze trainingsruimte, op locatie, als online. Daarnaast kun je je gratis inschrijven voor onze instructievideo’s over Microsoft 365, waarin je in slechts enkele minuten praktische tips en trucs leert die je werk efficiënter maken.

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over wie wij zijn en waar we voor staan? Bekijk onze korte bedrijfsvideo voor een snelle introductie. Onze missie en visie weerspiegelen onze toewijding aan kennisdeling en constante verbetering, met als doel zowel onze klanten als hun organisaties vooruit te helpen.

Onze missie

Oplossingen vinden door kennis te delen.

Onze visie

Mensen en organisaties uitdagen constant te verbeteren.

Kernwaarden

Stay up-to-date

Volg onze LinkedIn pagina voor de laatste updates en informatieve posts. Van praktische IT-tips tot nieuws over ons team en projecten, we houden je graag betrokken bij wat ons bezighoudt.

Wil je maandelijks updates rechtstreeks in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de footer op onze pagina.

We zijn enthousiast om samen te werken en jouw IT-ervaring naar een hoger niveau te tillen!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten