Aster Menu

Achter Aster: Georgia, van Athene naar Alphen

24-01-2018

Georgia Nikolakopoulou, software developer bij Aster, is geboren in Duitsland en groeide op nabij Athene (Griekenland). Sinds 2011 woont ze met haar partner en twee kinderen in Nederland.

Taalbarrière? Niets daarvan. De taal van ICT is overal hetzelfde. Mooie software kent geen grenzen, en een goede oplossing is een goede oplossing. Of je nu in Athene zit of in Alphen. En dus zet Georgia haar talenten voor softwareontwikkeling tegenwoordig in voor de klanten van het oer-Hollandse Aster.

Als kind had Georgia al een sterke hang naar techniek, wiskunde en computers. Tot op de dag van vandaag geniet ze van de continue technologische vernieuwingen in de ICT. En van de logica van het vak: het één leidt altijd tot het ander.

In haar vrije tijd doet Georgia aan dansen en koken – Mediterraans natuurlijk. Al smaakt het nooit helemáál zoals thuis… Ooit hoopt ze dan ook het Avifauna weer in te ruilen voor het Akropolis.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten