Aster Menu

Office 365 Training: De Sleutel tot Productiviteit en Samenwerking

08-05-2023

Office 365 training

Tegenwoordig is Office 365 een absolute must-have voor organisaties van alle soorten en maten. Met een uitgebreide set van producten zoals Teams, SharePoint en OneDrive, biedt het de ideale mix van hulpmiddelen om jouw bedrijf efficiënt en effectief te runnen. Maar wil jij echt het maximale uit Office 365 halen? Dan is het essentieel dat jouw medewerkers vaardig zijn in het gebruik van deze tools.

En hier komt Aster om de hoek kijken. Met uitgebreide trainingsprogramma’s en gratis instructievideo’s kunnen wij jouw team naar het volgende niveau tillen. In deze blog bespreken we waarom een Office 365 training zo belangrijk is, en hoe Aster jou kan helpen om de productiviteit en kwaliteit van het werk te verbeteren.

Waarom is een Office 365 training belangrijk?

1.       Verbeterde productiviteit

Een team dat goed getraind is in Office 365 kan efficiënter werken en de beschikbare tools optimaal benutten, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Door medewerkers te trainen in Office 365, worden zij vertrouwd met de verschillende toepassingen en leren ze hoe ze deze effectief kunnen gebruiken.

2.       Samenwerking bevorderen

Office 365 biedt een scala aan tools die speciaal zijn ontworpen om samenwerking binnen teams te bevorderen. Door medewerkers te trainen in het gebruik van deze tools, kunnen ze efficiënter samenwerken en communiceren, wat de kwaliteit van het werk zal verbeteren.

3.       Beveiliging versterken

Office 365 heeft ingebouwde beveiligingsmaatregelen, maar het is van cruciaal belang dat medewerkers weten hoe ze deze functies effectief kunnen gebruiken om gegevens veilig te houden. Een Office 365 training zal hen helpen de beste praktijken voor gegevensbeveiliging te begrijpen en toe te passen.

4.       Blijf up-to-date

Office 365 wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen. Door medewerkers te trainen, zorg je ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare tools. Met Aster als partner kun je ervoor zorgen dat jouw team altijd up-to-date is en voorop loopt in hun Office 365-kennis.

Ook interessant: Security Awareness Training – Cruciaal Voor Medewerkers

Security Awareness Training

Onze Office 365 trainingen

Als een toonaangevend IT-bedrijf bieden wij binnen onze Academy uitgebreide Office 365 trainingen aan die zijn ontworpen om medewerkers te helpen de tools en functies van Office 365 onder de knie te krijgen. Onze trainingen zijn geschikt voor gebruikers van alle niveaus, of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt met Office 365.

Onze trainingen omvatten onderwerpen als:

Basisprincipes van Office 365: Een introductie tot de verschillende toepassingen en tools in Office 365 en hoe deze gebruikt kunnen worden om de productiviteit te verhogen.

Geavanceerde functies: Diepgaande instructie over geavanceerde functies in Office 365-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, om jouw medewerkers te helpen efficiënter en effectiever te werken.

Samenwerkingstools: Training in het gebruik van Teams, SharePoint en OneDrive om de samenwerking binnen jouw organisatie te bevorderen en de communicatie tussen teams te verbeteren.

Wil je een training die niet in onze lijst staat? Geen probleem! Aster organiseert trainingen op maat, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Ontdek trainingen

Office 365 training – gratis instructievideo’s

Office 365 training

Naast onze Office 365 trainingen bieden wij ook gratis Office 365 instructievideo’s aan. In deze video’s van een paar minuten worden handige tips, tricks en functies uitgelegd, waarmee jouw medewerkers hun vaardigheden in het gebruik van Office 365 verder kunnen ontwikkelen. Onze video’s zijn beschikbaar voor iedereen en kunnen gemakkelijk worden geraadpleegd wanneer dat nodig is.

Word deel van onze community

Wanneer je je inschrijft voor onze Office 365 instructievideo’s, krijg je ook toegang tot onze online community. Hier kan je vragen stellen, ervaringen uitwisselen en leren van andere Office 365-gebruikers. Onze community is een geweldige bron van kennis en ondersteuning, die je zal helpen om jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Gratis video’s ontvangen

Vind een Office 365 training die bij jou past

Office 365 is een krachtig hulpmiddel dat, mits goed gebruikt, jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen op het gebied van productiviteit en samenwerking.

Wil jij het maximale uit Office 365 halen? Aster biedt diverse Office 365 trainingen, gratis instructievideo’s en toegang tot een ondersteunende community om te helpen jouw team op te leiden en te laten groeien. Ontdek onze Academy of neem contact met ons op voor een Office 365 training op maat.

Reacties op de Office 365 trainingen van Aster

  • ‘Wat een goede tip!’
  • ‘Dat ga ik voortaan zo doen!’
  • ‘Dat had ik eerder moeten weten!’
  • ‘Na de eerste sessie heb ik mijn OneDrive en SharePoint helemaal opnieuw ingericht.’
  • ‘Hoop handigheidjes gezien!’
  • ‘Ik ben benieuwd naar de volgende sessie!’

Ik geef me ook op!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten