Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-09-2020

Vacature: Aster zoekt een system engineer

Aster daagt mensen en organisaties uit constant te verbeteren. Door de uitwisseling van kennis met onze klanten vinden we oplossingen voor hun uitdagingen, en optimaliseren we de productiviteit en effectiviteit van organisaties. Online samenwerken, cloudoplossingen, unified communications en security staan daarbij centraal.

Voor onze Operations-afdeling zijn wij per direct op zoek naar een

System Engineer

(32-40 uur)

Jouw rol

Als System Engineer bij Aster ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van klantomgevingen. Je ondersteunt eindgebruikers bij hun vragen en storingen die via de Front Office bij ons binnenkomen. Daarnaast heb je een proactieve adviesrol richting klanten. Verbeterpunten ontgaan jou niet en je bespreekt deze met de klant. Je werkt mee aan het opleveren van diensten (virtual servers) en het beheer van ons eigen Azure Stack-platform. Jouw werk is cruciaal voor de continuïteit van organisaties, omdat zij zich door jouw inzet kunnen focussen op hun core business.

Jouw werkomgeving

Aster is een groeiende organisatie met een hecht team van medewerkers. We vinden het belangrijk dat mensen openstaan voor groei en ontwikkeling, omdat dit volgens ons de sleutel is voor geluk op het werk én thuis. Met een leuke groep collega’s, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk-privébalans weten we zeker dat jij je hier op je plek zult voelen. Aster is Microsoft Partner en ISO 27001-gecertificeerd. Als Erkend Leerbedrijf bieden we kansen aan jong talent.

Jij hebt kennis van- en affiniteit met

  • Microsoft Azure
  • Infrastructuur
  • Clouddiensten
  • Informatiebeveiliging
  • Werkplekbeheer

In vijf woorden

Proactief, collegiaal, communicatief vaardig, enthousiast, doorzetter.

Wat wij bieden

Een verantwoordelijke rol binnen een hecht en groeiend bedrijf midden in het Groene Hart. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar werving@asterict.nl t.a.v. Marc Ackema. Wij berichten je snel of we je uitnodigen voor een kennismaking. Bel voor vragen: 0172 722 333. Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Lees ook:

Martin Cok: kansen zien, nieuwe dingen proberen

Als ondernemer ontwikkelde Martin Cok webapplicaties. Die ondernemende en innovatieve mentaliteit neemt hij mee naar Aster, waar hij verantwoordelijk is…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten