Aster Menu

Martin Cok: kansen zien, nieuwe dingen proberen

08-01-2020

Als ondernemer ontwikkelde Martin Cok webapplicaties. Die ondernemende en innovatieve mentaliteit neemt hij mee naar Aster, waar hij verantwoordelijk is voor software en accountmanagement.

“Ondernemen zit in mijn bloed, mijn ouders hebben ook een eigen bedrijf. Na een studie Bedrijfskunde en een periode als applicatiebeheerder bij Rabobank, begon ik in 2015 voor mezelf. We leverden maatwerk cloudapplicaties, waaronder een gecertificeerd systeem voor de betonindustrie, waarmee we processen van A tot Z ondersteunden.”

“Als ondernemer doe je alles: softwareontwikkeling, sales, marketing. Aster was een klant, en al snel werkte ik één dag in de week aan de ontwikkeling van Maki. Later kwam ik voor de keuze: of mijn eigen bedrijf uitbouwen, of bij Aster in een rijdende trein stappen.”

Uitdagen

“Ik onderneem nog steeds, maar nu onder de vlag van Aster. Ik stuur het development-team aan, spar met klanten en ben verantwoordelijk voor de sales. Mijn belangrijkste taak is om onze klanten uit te dagen zichzelf constant te verbeteren: Optimise Your Enterprise.”

“In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en, sinds kort, keyboardles. Terwijl ik tot een paar weken geleden geen noot kon lezen en muziekles verschrikkelijk vond. Maar juist dat maakt het leuk; je stapt uit je comfortzone. Dat past bij mij als ondernemer: kansen zien, nieuwe dingen proberen.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten