Aster Menu

Welkom bij de tweede editie van Aster Connect!

Het is alweer tijd voor onze tweede editie en we kunnen niet wachten om samen verder te bouwen op het succes van vorig jaar. Dit jaar duiken we nog dieper in spannende gebieden zoals AI en meer.

Bereid je voor op een dynamisch, intiem evenement boordevol kansen om te leren, te groeien en contacten aan te halen. Wij beloven je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Laten we samen de toekomst tegemoet gaan bij Aster Connect!

Het programma

We hebben een programma samengesteld waarin we je meenemen in onze nieuwste innovaties en oplossingen:

1. Artificial Intelligence (AI)

Stap met ons in de wereld van Kunstmatige Intelligentie en verken hoe onderandere Microsoft Co-Pilot en ChatGPT je dagelijkse uitdagingen transformeren. Ontdek hoe AI de efficiëntie in je werk verhoogt en hoe wij jouw organisatie daarmee vooruit kunnen helpen.

Gepresenteerd door: Richard Vermeer

2. Security

Graag introduceren we Continuous Vulnerability Scanning. Deze geavanceerde tool doorzoekt en beveiligt non-stop potentiële beveiligingsrisico’s binnen alle werkplekken en netwerken. Tijdens een live demo krijg je de unieke kans om te zien hoe deze technologie in de praktijk werkt!

Gepresenteerd door: Stefan de Vries

3. Microsoft Power Platform

Maak kennis met het Microsoft Power Platform: een gereedschapskist vol innovatie waarmee je apps ontwikkelt, data beheert en bedrijfsprocessen automatiseert. Laat je inspireren door de flexibiliteit en mogelijkheden waarmee je maatwerkoplossingen tot leven brengt.

Gepresenteerd door: Sam van Osnabrugge

Praktische informatie

Wanneer

Donderdag 11 april, van 14:00 tot 17:15. We sluiten af met een warm buffet.

Waar

Kantoor Aster: Henry Dunantweg 34, 2402 NR Alphen aan den Rijn

Parkeren

Je kunt gratis parkeren bij ons kantoor.

Vragen?

Heb je nog vragen over het event? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Stuur een email naar frontoffice@asterict.nl of neem contact op met 0172-722 333.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten