Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Hosted cloud service (VPS)

Veel bedrijven uit het mkb werken met een eigen serverruimte. Door over te stappen naar de cloud (VPS) heeft u geen zorgen meer over onderhoud en is uw data beter beveiligd.

Net als echte wolken past de cloud (VPS) zich continu aan aan de omstandigheden. De ene keer is de cloud groot, en daarna weer kleiner. Het hangt maar net af van de actuele situatie bij uw organisatie. Heeft u snel meer ruimte nodig, dan is dat binnen mum van tijd geregeld. Kunt u af met minder data, dan schalen we uw VPS serverruimte eenvoudig terug.

Wat mee verandert, is de prijs. Niet langer betaalt u een vast bedrag per maand, u betaalt alleen voor uw gebruik en ons beheer. Overigens is de keuze voor de cloud niet of-of. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde data in de cloud van Aster te zetten, en andere data lokaal op te slaan. Vertel ons maar hoe groot die wolk van u moet zijn. Dan gaan wij dat in de lucht voor u regelen.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten