Aster Menu

Cloudmigratie

Veel bedrijven uit het mkb werken met een eigen serverruimte. Door over te stappen naar de cloud heb je geen zorgen meer over onderhoud en is je data optimaal beveiligd.

De cloud is altijd en overal bereikbaar. Dit betekent dat je applicaties en documenten vanaf elke locatie kunt bereiken. Op kantoor, thuis of onderweg.

Door zijn schaalbaarheid is de cloud een uitstekende keuze voor organisaties die hun infrastructuur flexibel willen inrichten. Je kunt met de cloud eenvoudig op- en afschalen. Het hangt maar net af van de situatie. Heb je meer ruimte nodig, dan is dat in mum van tijd geregeld. Kun je af met minder data, dan schalen we de serverruimte eenvoudig terug.

Wat mee verandert, is de prijs. Niet langer betaal je een vast bedrag per maand, je betaalt alleen voor jouw gebruik en ons beheer. De keuze voor de cloud is niet of-of. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde data in de cloud te zetten, en andere data lokaal op te slaan. Wij denken graag met je mee over een cloudstrategie die past bij jouw organisatie.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten