Aster Menu

Webdesign

Hoe staat het met uw website? Is-ie nog up-to-date? En wie zorgt daar eigenlijk voor? Een website is onderdeel van uw communicatie, maar ook van uw ict-omgeving. En steeds meer moeten deze twee werelden met elkaar verenigd worden. Met onze nieuwe websitepakketten helpen we u ook bij het maken, hosten en onderhouden van een up-to-date site. In de techniek en in de communicatie.

Elk bedrijf heeft andere wensen voor de website. Om die reden bieden we drie verschillende pakketten aan, welke uit te breiden zijn. Ook is volledig maatwerk mogelijk. Welke optie u ook kiest, u kunt altijd rekenen op:

  • Telefonisch advies
  • Een ontwerp op basis van uw huisstijl
  • Iconen met links naar uw social media
  • Een Google Maps kaart en contactformulier
  • Google Analytics & Webmaster Tools

Heeft u specifieke wensen die niet passen binnen één van onze pakketten? Wij komen graag bij u langs om in een uitgebreid gesprek alle wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan maken we een maatwerk voorstel en website voor u.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten