Aster Menu

Maak kennis met Hans, Wesley en Rob

14-09-2022

Aster heeft er drie nieuwe toppers bij: Hans, Wesley en Rob. Vanuit hun verschillende rollen – support, front office, Maki – helpen zij organisaties productiever en effectiever te werken. Ze stellen zich graag aan je voor.

Hans Heerings, Operations

“Als supportmedewerker is het de uitdaging om elke melding opgelost te krijgen. Als je daarna een tevreden klant aan de lijn hebt, is dat geweldig. IT draait altijd om uitdagingen, voor mij begon dat in de jaren tachtig. Met mijn elektronicakennis en mijn eerste computer, een Commodore 128D, heb ik softwarematig een lichtshow met bouwlampen gemaakt. Dat was in die tijd revolutionair!”

“Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn Peugeot Satelis uit 2007. Ik heb deze motorscooter gekocht met het idee hem op te knappen en weer op de weg te krijgen. Het leuke is dat je veel contact krijgt met andere Satelis-rijders. Zo’n scooter schept een band. Daarnaast wandel ik veel. Ik ben betrokken bij de Avondvierdaagse en organiseer Koek & Lopie Winterwandelingen. Via een route-App kunnen de wandelaars op hun smartphone zien waar ze lopen. Tja, je blijft een automatiseerder.”

Wesley Schellingerhoudt, Developer

“Ik ben app developer en front-end developer bij Maki, het nieuwe ERP-systeem dat Aster in de markt zet. In deze rol creëer ik een optimale mobiele gebruikerservaring en implementeer ik de nieuwste designs. Het is gaaf om complexe vraagstukken op te lossen en uiteindelijk tot een mooi visueel product te komen. Dat spreekt me ook aan in IT: je gebruikt het om dingen makkelijker te maken voor mensen. Maki is een applicatie met veel potentie, het voelt alsof ik voor een startup werk. Dat maakt het werk divers en uitdagend.”

“Buiten werk om houd ik van gezelligheid. Ik spreek graag af met vrienden en bezoek festivals. Daarnaast bouw ik regelmatig websites en webshops voor vrienden en kennissen.”

Rob Schlingmann, Front Office

“Samen met mijn collega Eefje ben ik het eerste het aanspreekpunt voor klanten. Als zij vragen of problemen hebben, komen ze bij ons terecht. Samen zoeken we dan naar de beste oplossing.”

“Als klein kind spaarde ik voor mijn eigen computer. Met behulp van YouTube zette ik die zelf in elkaar. Zo ben ik in de IT beland. In dit vak kom je veel uitdagingen tegen, dat heeft me geleerd creatief na te denken. Het is gevarieerd werk. Het ene moment help je een klant bij een issue, het andere moment stel je een offerte op. Voor mij is het de perfecte combinatie tussen Business en IT.”

“In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool. Ik geniet ervan om na een werkdag lekker te sporten en zo gezond te blijven. Ook houd ik van foto- en videowerk. Ik heb geleerd hoe ik video’s moet bewerken en ik heb inmiddels een hoop leuke projecten gedaan.”

Lees ook:

Leonardo versterkt security-dienstverlening Aster

De veiligheid van systemen en applicaties staat bij steeds meer organisaties boven aan de agenda. Enerzijds is er druk vanuit…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten