Aster Menu

Vergroot je kennis met Office 365-instructievideo’s

11-10-2021

Het grootste deel van de dag werken we in Office 365-applicaties, zoals Outlook, Teams en SharePoint. Toch gebruiken we maar een fractie van de mogelijkheden. Dat is zonde, want gebruikers die wegwijs zijn in Office, werken efficiënter en zijn productiever.

Ingrid de Bont van Aster publiceert wekelijks nieuwe instructievideo’s voor Office 365. In deze korte filmpjes deelt Ingrid handige tips en tricks die je direct kunt toepassen. Hoe krijg je toegang tot veelgebruikte bestanden? Hoe organiseer je persoonlijke taken en de taken van je team? En: hoe maak je online vergaderingen persoonlijker en interactiever?

Pilot verlengd en uitgebreid

De video’s begonnen dit voorjaar als pilot voor een selecte groep deelnemers. Vanwege de positieve reacties is besloten de pilot te verlengen én uit te breiden. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden om ook toegang te krijgen tot de video’s op Yammer. Hier kunnen kijkers ook vragen stellen, feedback geven en met elkaar in gesprek.

Deelnemers beschrijven de video’s als ‘interessant’, ‘leerzaam’, ‘duidelijk’ en ‘laagdrempelig’. “Het kost een paar minuten, maar het geeft meteen al een goed beeld van diverse functionaliteiten die we nu niet of slechts beperkt gebruiken”, aldus een deelnemer.

Doe ook mee!

Schrijf je hieronder in en verbeter vanaf dag één je Office 365-vaardigheden. Wij nemen snel contact met je op.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten